Sök sommarjobb i kommunen

Under mars och april 2016 kan du som just nu går årskurs 1 och 2 på gymnasiet söka sommarjobb. Du som söker ska vara folkbokförd i Upplands Väsby kommun.

Väsbys Bästa är väldigt glada över satsningen på sommarjobben i kommunen. I år finns det ca 420 platser för ungdomarna i Upplands Väsby att söka till, vilket motsvarar det totala antalet ansökningar under förra året.

 Du kan ansöka om sommarjobb på två olika sätt:

  • Sommarjobb som du hittar helt på egen hand, där arbetsgivaren kan få halva lönen och halva arbetsgivaravgiften betald under 1 till 3 veckor, anmälan öppnas den 8 april.
  • Sommarjobb via lottning, anmälan öppen 7 mars — 7 april.

Väsbys Bästa tar även i år emot sommarjobbare. Så gå in och sök.

Sök sommarjobb här

Roligaste sommarjobbet

Skulle du vilja testa en egen affärsidé i sommar? Vill du bestämma själv vad du ska jobba med?

 I år kommer du att kunna söka det som kallas för Roligaste sommarjobbet (RS).

 Med hjälp av handledare kommer du själv eller tillsammans med några vänner att kunna testa på att starta ett eget företag. Du som antas till programmet får 2 000 kr i startkapital som är till för att komma igång med era affärsidéer. Alla pengar ni tjänar ihop plus startkapitalet får ni såklart behålla när programmet är slut. Programmet är 4 veckor långt och börjar med en kickoff-vecka tillsammans med alla andra deltagare. Handledaren kommer att ge er stöd och tips för att ni ska kunna lyckas, så ni behöver inte ha en färdig affärsidé redan nu!

Läs mer och sök här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *